TOMA Bloemenservice dahliaveld.jpg

verbetert biodiversiteit

verduurzaamt bloementeelt

steunt lokale ondernemers

IMG_20210322_122823_439.jpg

Je kunt van de bloemen van TOMA genieten door een Oogstaandeel of een Jaarrond biologische bloemen te nemen.

Oogstaandeel

Met een oogstaandeel, deel je een heel seizoen in de teelt van onze alle schoonste verse bloemen van het land. Het vollegrondsseizoen loopt van medio mei tot medio oktober en is natuurlijk afhankelijk van weer en wind. 

Met een oogstaandeel haal je je boeket op vrijdag of zaterdag op bij een van onze afhaalpunten in Hilversum, Kortenhoef, Bussum, Laren of Soest. 

Een oogstaandeel is bijzonder geschikt voor particulieren. 

Jaarrond biologische bloemen

Van het voorjaar tot het late najaar plukken we verse bloemen van onze tuinderijen. Maar ook in de herfst, winter en het vroege voorjaar kun je van biologisch geteelde bloemen genieten. Dit kan door met droogbloemen en seizoenarrangementen te werken. 

Met het jaarrond biologische bloemen worden de boeketten bijzondergeschikt in een wisselende bijpassende vaas en bezorgd tot op tafel. De service is zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten.

Het jaarrond biologische bloemen bestaat uit:

zomerarrangement

Tijdens het vollegrondsseizoen (van medio mei tot medio oktober) kun je genieten van de aller schoonste verse bloemen van het land. 's ochtends geplukt, s middags in de vaas. 

 

winterarrangement

Vanaf de eerste vorst tot het vroege voorjaar, gaan we over op het winterarrangement. Tussen medio oktober en medio mei ontvang je een:

 

Droogbloemen arrangement

We zetten een uniek  droogbloemenarrangement op tafel, bijzondergeschikt in een bijpassende vaas/ondergrond. Je ontvangt voor de variatie 4x een nieuw stuk.

 

Seizoensarrangementen

Om de wisseling van de seizoenen in beeld te brengen ontvang je drie arrangementen met natuurlijke materialen van het seizoen.

Herfst: arrangement met biologische pompoenen van eigen land

Winter: arrangement met biologisch geteelde amaryllisbollen

Voorjaar: arrangement met de eerste biologische voorjaarsbloembolletjes van het jaar.

 

Tulpenboeket

Rond Valentijnsdag worden de eerste biologische tulpen van het jaar geoogst en zetten we een mooie bos op tafel.

Met in de winter geen verse bloemen op tafel zetten, is enorm veel milieuwinst te behalen.  Er groeien en bloeien dan geen bloemen. Het wordt koud en donker. De natuur trekt zich terug, gaat in rust. Verse bloemen in de winter zijn gegarandeerd in verwarmde kassen geteeld of ingevlogen uit andere delen van de wereld. Dit alles brengt enorm veel CO2 uitstoot met zich mee en is niet biologisch en dus niet gifvrij. Verse bloemen in de winter is echt niet van deze tijd! 

hoe het werkt

Stap 1. Kies het soort abonnement
Maak je keuze tussen A: 
oogstaandeel of B: jaarrond biologische bloemen

 

Stap 2. Kies het formaat

Maak je keuze tussen klein, middel en groot.

 

Stap 3. Kies hoe vaak
Kies hoe vaak je een boeket wilt ontvangen.