top of page
TOMA Bloemenservice dahliaveld.jpg

verbetert biodiversiteit

verduurzaamt bloementeelt

steunt lokale ondernemers

20220513_121444.jpg

Je kunt van de bloemen van TOMA genieten door een Jaarrond abonnement te nemen of Oogstaandeel per seizoen.

Jaarrond abonnement

Van het voorjaar tot het late najaar plukken we verse bloemen van onze tuinderijen. Maar ook in de herfst, winter en het vroege voorjaar kun je van schone bloemen genieten. Dit kan door met droogbloemen en seizoenarrangementen te werken. 

Met het jaarrond abonnement worden de boeketten bijzondergeschikt in een wisselende bijpassende vaas en bezorgd tot op tafel. De service is zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten.

Het jaarrond abonnement bestaat uit:

zomerarrangement

Tijdens het vollegrondsseizoen (van medio mei tot medio oktober) kun je genieten van de aller schoonste verse bloemen van het land. 's ochtends geplukt, s middags in de vaas. 

 

winterarrangement

Vanaf de eerste vorst tot het vroege voorjaar, gaan we over op het winterarrangement. Tussen medio oktober en medio mei ontvang je een:

 

Droogbloemen 

We zetten een uniek droogbloemenarrangement op tafel, bijzondergeschikt in een bijpassende vaas/ondergrond. Je ontvangt voor de variatie 2x een nieuw stuk.

 

Seizoensarrangementen

Om de wisseling van de seizoenen in beeld te brengen ontvang je drie arrangementen met natuurlijke materialen van het seizoen.

 

Herfst:   arrangement met pompoenen van de tuin

Winter:   arrangement met amaryllisbollen

Voorjaar: arrangement met de eerste voorjaarsbloembolletjes van het jaar.

 

Tulpenboeketten

Als de de eerste tulpen van het jaar geoogst kunnen worden zetten we 2 x  een mooie bos op tafel.

Oogstaandeel per seizoen

Met een oogstaandeel, deel je per seizoen in de teelt van van onze bloemen. Zomers in de vorm van boeketten; in de winter mooie alternatieven voor verse snijbloemen. Je haalt je boeket/stuk op vrijdag of zaterdag op bij een van onze afhaalpunten in Hilversum, Kortenhoef, Bussum, Laren of Soest (bezorgen tegen meerprijs). Een oogstaandeel is bijzonder geschikt voor particulieren. 

 

zomeroogst

Tijdens het vollegrondsseizoen (van medio mei tot medio oktober) ontvang je om de week de aller schoonste verse bloemen van het land. Je haalt 10 x je boeket op bij een van onze afhaalpunten. 

winteroogst

Na het vollegrondsseizoen (van medio oktober tot medio mei) ontvang je 5 keer, ca 1 x per maand een "wintercreatie", met materialen van het seizoen. Denk aan een droogboeket, een winterkrans, amarylisbollen, voorjaarsbollen en tulpen. 

Met in de winter geen verse bloemen op tafel zetten, is enorm veel milieuwinst te behalen.  Er groeien en bloeien dan geen bloemen. Het wordt koud en donker. De natuur trekt zich terug, gaat in rust. Verse bloemen in de winter zijn gegarandeerd in verwarmde kassen geteeld of ingevlogen uit andere delen van de wereld. Dit alles brengt enorm veel CO2 uitstoot met zich mee en is niet milieubewust en dus niet gifvrij. Verse bloemen in de winter is echt niet van deze tijd! 

bottom of page